پنج شنبه، 30 مهر 1405 (Thu, 22 Oct 2026) | 03:06:56
Fakher Logo

موسسه آموزش عالی آزاد فاخر

وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
اخبـــار مـوسـســـه
متقاضیان مقطع دکتری بخوانند
تاریخ انتشار: 1392/01/14 | تعداد بازدید: 1663

معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم از در راه بودن آیین‌نامه‌ای خبر داد که بر اساس آن داوطلبان ورود به مقطع دکتری می‌توانند بدون شرکت در آزمون نیمه‌متمرکز و صرفاً طی انجام مصاحبه با دانشگاه مورد نظرشان وارد مقطع دکتری پژوهش‌محور شوند

محمد مهدی‌نژاد نوری در گفت‌وگو با همشهری با تشریح جزئیات جدیدی درباره پذیرش دانشجوی دکتری پژوهش‌محور در سال 92، اظهار داشت که دانشگاه‌ها با رعایت شرایطی می‌توانند برای انجام مصاحبه جهت پذیرش دانشجوی دکتری پژوهش‌محور رأساً فراخوان دهند.

گفت‌وگوی معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری درباره ظرفیت و نحوه پذیرش دانشجوی دکتری پژوهش‌محور در سال 92 در ادامه آمده است:

آقای دکتر مهدی‌نژاد وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ظرفیت دقیقی برای پذیرش دانشجوی دکتری پژوهش‌محور در سال 92 تعیین کرده است؟

- هر میزان که متقاضی دکتری پژوهش‌محور بیاید و شرایط مربوطه را داشته باشد، فضا برای افزایش ظرفیت جهت پذیرش دانشجو در دوره‌های دکتری پژوهش‌محور باز است.

با توجه به زمینه‌سازی‌هایی که شده است پیش‌بینی می‌شود در سال 92 نسبت به سال گذشته تعداد دانشجویان دکتری پژوهش‌محور بیشتر شود. دو سال از پذیرش دانشجوی دکتری پژوهش‌محور می‌گذرد و در این دو سال حدود یک هزار و 200 دانشجوی دکتری پژوهش‌محور در دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های کشور مشغول به کار شده‌اند. پیش‌بینی می‌کنیم این تعداد در سال 92 بیشتر از سال گذشته شود.

اشاره کردید که ظرفیت پذیرش دانشجوی دکتری پژوهش‌محور باز است. این باز بودن به چه معناست؟

- ظرفیت پذیرش دانشجوی دکتری پژوهش‌محور در شرایطی باز است که داوطلب دکتری پژوهش‌محور، حائز شرایط داشتن پروژه با بخش صنعت باشد.

اگر در سال 92 اعتبارات طرح‌های کلان ملی تصویب شود، که پیش‌بینی می‌شود این طور شود، در سال‌های آینده شاهد جهش در پذیرش دانشجوی دکتری پژوهش‌محور خواهیم بود.

 

 

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به موسسه آموزش عالی آزاد فاخر است.